hello

Örülök, hogy ide tévedtél. Remélem sok hasznos információt fogsz itt olvasni amiknek segítségével te is növelni tudod weboldalad hatékonyságát.
új hozzászólások
 • Igen de ez a papírozás sem egyszerűsítette meg az ember dolgát, nem tudom a nemzetközi domaineket olyan egyszerűen lehet kezelni, de a .hu még mindig borzasztó. »
 • Vannak ügyfelek aki tényleg beleszolnak, hogy ezt így kellene meg úgy, de nem szakemberek. Vannak Izléseik vagy izlésficamaik amit mi pl elmagyarázunk hogy mért kellene így vagy úgy csinálni. A bölcse... »
 • Kedves Nincs!Ne írjál badarságokat. Pont olyan oldalakat hoztál példának, amik eleve nem jó példák. Számos más weboldalon is példaként hozzák fel magát a google-t, a youtube-ot és hasonló óriás méretű... »
 • Teljes mértékben egyetértek az első hozzászólóval. Az én véleményem az, hogy sokszor a webdesignerek kissé túldimenzionálják a munkájukat. Ők tudják, ők tanulták, ők értik, ők látják ... . Mindenki... »
 • A webmester eszközök alapvetően nem statisztikai program. Ha részletes statisztikákat szeretnél látni a honlapoddal kapcsolatban akkor regisztráld a Google Analyticsbe. »
 • 1 hozzászólás- Kategória: Hírek

  Gyorsult a domain bejegyzés

  Végre valahára gyorsult a .hu tartományba eső, domainek bejegyzése. Eddig 2 hetes várólistával bűntették azokat akik, .hu végződésű domaint szerettek volna. Ez június 1-től megváltozott. Így a .hu domainra leadott igények esetében is 1 napon belül használható a domain. Regisztráció után, a domain használatba kerül, viszont ténylegesen a minék ugyanúgy 2 hét múlva lesz. Személyes véleményem szerint, ezt a lépést már sokkal korábban meg kellett volna lépni, de jobb később mint soha:)

  5 hozzászólás- Kategória: Mindenféle

  A tízmillió webdesigner országa

  Egy többször visszatérő probléma az, ami post írásra ösztönzött. Más designerekkel folytatott beszélgetéseim, illetve tapasztalataim alapján ez a probléma, minden designer életét megkeseríti. Munkáimnak körülbelül 20%-a az, amit boldogan vállalva, a referenciáim közé teszek és tehetek.  Ez egy designernek abszolút nem meglepő adat, mert mint szakmabeli, hasonló cipőben jár, a kívülállóknak meglepő lehet. Hogy hova lesz a maradék 80%? Kétségbeesetten próbálom az emlékeimből is kitörölni.

  1 hozzászólás- Kategória: Tippek, Wordpress

  Villámgyors wordpress pár lépésben

  Mint a korábbi, wordpress ismertetőben is írtam ezentúl szeretnék több postot is a témának szentelni. Így már itt is az első tőlem, nektek.  Bár a wordpress elég gyors keretrendszer nem jelenti azt, hogy ezen nem lehet még javítani. Senki se szereti a lassú, oldalakat és keresőoptimalizálás szempontjából is pluszt jelent az oldal sebessége, mert így a keresők egy egységnyi idő alatt több oldalt tudnak bejárni. Egyébként a gyorsasága volt az egyik olyan tulajdonság, ami miatt a wordpress mellett döntöttem, mint keretrendszer.

  Nincs hozzászólás- Kategória: Wordpress

  Használjunk wordpress blogmotort!

  wordpressA wordpress annak idején blogmotornak készült. Manapság már jócskán túlnőtt ezen és teljes értékű honlapok készíthetőek vele. Én is sokszor ajánlom ügyfeleimnek ezt a remek motort, mert sok előnnyel rendelkezik. Számtalan ingyenes plugin és kiegészíthető tölthető le hozzá, pl.: galéria, hírlevél, webshop stb.

  Nincs hozzászólás- Kategória: Látogatottságnövelés

  Pozíció a találati listán

  Köztudott dolog, hogy nem mindegy oldalunk milyen pozíciót foglal el a keresők – konkrétan a google – találati listáján. Azzal persze mindenki tisztában van, hogy minél előrébb jelenik meg az oldala egy keresésre, annál nagyobb valószínűséggel fognak kattintani az oldalára és annál több látogatója és ebből következően vásárlója is lesz. Az is ismert, hogy egy oldal esetében az elsődleges cél az, hogy a google találati listájának első oldalára kerüljön. Mert az internetezők nagy része innen választ és csak akkor lapoz tovább ha itt nem lát számára érdekes találatot.