Grafikai tervezés

Az ügyfelek sokkal előbb találkoznak egy cég arculatával, mint magával a céggel, annak termékeivel, szolgáltatásaival vagy az ott dolgozó emberekkel. Ezért nagy hangsúlyt kell fektetni a cég arculatát jelentő elemek megtervezésére.

Logo tervezés

A cégarculat legfontosabb eleme a logo. Minden más cégarculati elem, névjegykártya, cégpapír, honlap stb. a logora építkezve, annak jellegzetességeiből, színeiből táplálkozva készül el. A logo tervezés első lépésében felmérem igényeit, valamint vállalata célcsoportját. Ezután több logótervet készítek, melyből Ön kiválaszthatja, a legmegfelelőbbet. Ezt a kiválasztott logo irányzatot ezután továbbfejlesztem addig, amíg el nem éri azt a végső megjelenést, amit Ön is jóváhagy. A logo tervezés végén átnyújtott logo a következő tulajdonságokkal rendelkezik: nyomdakész, vektoros formátumú, könnyen megjegyezhető, egyedi, modern, fekete-fehér és színes verzióban is elkészül.

Névjegykártya tervezés

A névjegykártya az elsődleges nyomtatott reklámhordozónk. Megjelenésének bizalmat kell kelteni az ügyfélben, akinek átadja azt. A névjegykártya tervezés során, akár csak a logo tervezésnél, több lehetséges névjegykártyát tervezek, hogy Ön ki tudja választani a legmegfelelőbbet. Igény esetén a megtervezett névjegykártyákat, nyomdával legyártatom (kis példányszám esetén is), így Ön már a kész végeredményt kaphatja kézhez.

Kiadványtervezés, szórólaptervezés

Szórólaptervezés, kiadványtervezés nem probléma többé! Vállalom kiadványok, szórólapok nyomdakész tervezését. Garantálom, hogy meglévő cégarculat esetén az általam megtervezett anyagok maximálisan illeszkednek cége arculatába.

Esküvői meghívó, ültetőkártya

Kisebb, pár példányos megrendeléseket is szívesen fogadok (pl.: esküvői meghívó, ültetőkártya, ital- és étel lapok, fotó retusálás stb.), a gyártást, nyomdai kivitelezést is vállalom. Minden ügyfélnek egyedileg tervezett munkákat készítek, figyelembe véve elképzeléseit, elvárásait. Kérés esetén több variációt készítek, hogy ezekből választhasson, melyet közösen tökéletesítünk, amíg el nem érjük a kívánt végeredményt.

Kérje tájékoztató árajánlatomat kötelezettségek nélkül az ajánlatkérő kitöltésével!