Honlap felújítás, honlap átalakítás

Egy cég esetében akár csak a valós életben az interneten is elkerülhetetlen az időnkénti megújulás. Egy weboldal, ami 5 évvel ezelőtt modern és tetszetős volt, mára már biztosan elavult, grafikailag idejemúlt. Ez sajnos elkerülhetetlen folyamat, akármilyen körültekintő is volt a tervezés a honlap elkészítésénél, hiszen egy honlapnak mindig az adott “kor” kihívásainak, igényeinek kell megfelelnie még ha, valamilyen csoda folytán látnánk is az jövőbeli trendeket akkor sem tervezhetnénk arra oldalunkat.

Honlapját megvizsgálva, javaslatokat teszek annak modernizálására az egyes módosítások szükségességét megindokolva. A honlap felújítás során mindig szem előtt tartom, hogy az eredményeket, melyeket az oldal elért a keresők találati listáján, minimum megtartsa, de inkább javítsa.

Ha a megrendelő olyan módosítást kér, aminek következtében ezt nem tudom garantálni abban az esetben, erre felhívom a figyelmét, hogy mérlegelhesse a módosítás elvégésének szükségességét.

Ha csak kisebb-nagyobb átalakításokra van szüksége, írja meg nekem webcímével együtt és megvizsgálom annak kivitelezhetőségét.

Kérje tájékoztató árajánlatomat kötelezettségek nélkül az ajánlatkérő kitöltésével!