Honlapkészítés, weblap készítés

Honlapkészítés elérhető áron? Olcsó, de professzionális honlapot szeretne? Vegye igénybe honlapkészítés szolgáltatásomat!

Manapság már szinte elengedhetetlen, hogy egy cég vagy vállalkozás ne jelenjen meg az interneten. Hazánkban több millióan használják napi rendszerességgel az internetet és ha, egy internet használónak szüksége van valamire az biztos, hogy az interneten keresi először és csak akkor fordul más információforrásokhoz, ha ott nem találja meg a neki megfelelő szolgáltatást vagy terméket. Legyen az akár egy hűtő, tv, vagy villanyszerelő szakember.

Már közhelynek ható, köztudott tény, hogy az internet a legdirektebb és legolcsóbb hirdetési forma ahol weboldalunk, reklámunk közvetlenül azt célozza meg, aki érdeklődik szolgáltatásunk iránt hisz ezért kereste fel honlapunkat. Éppen ezért szolgáltatásaim között kiemelt szerepet kap a honlapkészítés.

Ha Ön honlapot szeretne, két dologra van szüksége. Elhatározásra és pénzre. Minden másban segítséget tudok nyújtani Önnek. Szükség szerint megírom honlapja szövegét, vagy szakképzett újságíróval iratom meg az, ha fotókra van szüksége profi fotóssal csináltatom meg azokat, segítek a domain foglalással és tárhely bérléssel kapcsolatos feladatokban is. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy Önnek a lehető legkevesebb munkával járjon, honlapjának elkészítése.

Keresőbarát weblap készítés: az Önnek átadott honlap, maximális szabvány követő, 100%-ig keresőbarát, mely megteremti az alapjait a hatékony keresőoptimalizációnak.

Honlapkészítés – Grafikai tervezés

Mint minden nagyobb és átfogó munka ez is tervezéssel kezdődik. Első lépésben felmérem ügyfelem igényeit a honlappal kapcsolatban, amely kiterjed a megjelenésre és a funkcionális igényekre. A megbeszélések során felvázolt információk alapján elkészítem a weboldal grafikai tervét, melyet addig alakítgatunk a megrendelővel konzultálva, amíg az eléri a végleges formáját. Igény esetén több látványtervet is készítek, ha a megrendelő több változatból szeretne választani. A tervezés alatt folyamatosan szem előtt tartom az ergonómiai szabályokat és trendeket.

A grafikai tervezésen továbblépve az elkészült terveket html oldalakra bontom. Létrehozok egy olyan vázat, amit már közvetlenül képesek megjeleníteni a böngészők.

A weblap készítés utolsó szakaszában ezt a vázat használva fel kezdem el honlapjának építését az Ön által kiválasztott keretrendszerben.

Honlapkészítés – keretrendszerek

Két népszerű és igen elterjedt keretrendszert szoktam ajánlani az általam készített honlapokhoz, a joomla-t és a wordpress-t. Az, hogy kinek melyiket javaslom nagyban függ a honlappal szemben támasztott igényektől. Mindkét keretrendszerről elmondható, hogy tartalomkezelő rendszerrel vannak ellátva, tehát a honlap tulajdonosai szakértelem és web-programozó nélkül tudják módosítani honlapjuk tartalmát egy olyan felületen keresztül, amely a népszerű word program működésére és felépítésére hasonlít. További előnye a két keretrendszernek, hogy könnyen bővíthetőek plusz funkciókkal.

Wordpress keretrendszer

Olyan ügyfeleknek érdemes megfontolni a használatát, akik egyszerűbb, kisebb cégoldalban gondolkoznak. A wordpress előnyei között említhető a kis mérete, gyorsasága, egyszerű kezelhetősége. Ennek a rendszernek az egyszerűsége és letisztultsága magával vonzza azt is, hogy weboldala rövidebb idő alatt és kisebb költségekkel készüljön el.

Joomla

A wordpressnél jóval komolyabb keretrendszer, mely számtalan bővítési lehetőséget hordoz magában. Könnyen illeszthető bele, teljes értékű webshop, hírlevél küldő rendszer, fórum, galéria stb. Ennek megfelelően rendszerigénye nagyobb mint a wordpressnek. Olyan ügyfeleknek ajánlom, akik komolyabb weboldalban gondolkoznak egy 5-10 oldalas bemutatkozó oldalnál.

Amennyiben Ön már rendelkezik weboldallal és a fenti keretrendszerek valamelyikét használja, jelentősen csökkentheti költségeit a web design szolgáltatásom igénybevételével.

Plusz egy igazán költségkímélő megoldás:

Statikus oldalak

Ha úgy ítéli meg, hogy honlapjának tartalmát nem vagy csak ritkán kell módosítani statikus oldal megrendelésével jelentősen, akár 30-40%-al csökkentheti a fejlesztési költségeket. Ebben a konstrukcióban az elkészült honlap nem kap tartalom kezelő rendszert, tehát tartalma csak szakember segítségével módosítható, viszont lényegesen olcsóbb megoldást jelent, mint a keretrendszerrel ellátott társai. Sőt a honlapkészítés folyamatának ideje is jelentősen lerövidül!

Honlapkészítés – Tartalomfeltöltés

Miután az elkészült grafikai tervet beillesztettem a kiválasztott keretrendszerbe, feltöltöm az oldalt az induló tartalommal. Ezt, ha az ügyfél igényli, díjmentesen elvégzem, egy bizonyos mennyiségű oldalszámon belül. Ez az oldalszám a projekt és a honlap méretének függvénye.

Bizonyos esetekben elkerülhetetlen, hogy a tartalmat én töltsem fel. Erre akkor van szükség, ha Ön megrendelte a keresőoptimalizálás szolgáltatásomat is.

Honlapkészítés – Tesztelés

A honlap készítés utolsó fázisában, az oldalt alapos tesztelésnek vetem alá az ügyféllel közösen, melynek során kijavítom az esetleges hibákat. Az elkészült weboldalra élettartam garanciát vállalok, tehát ha később olyan hibát fedeznek fel, mely bizonyíthatóan fejlesztés alatt maradt az oldalba díjmentesen javítom azt. A garancia addig él amíg harmadik fél nem módosít az oldalon.

Kérje tájékoztató árajánlatomat kötelezettségek nélkül az ajánlatkérő kitöltésével!