Honlapkészítés referenciák

Az itt található referenciák nem teljes listája az általam készített munkáknak. Az egyes referenciák képeire kattinva, nagyobb méretben is megtekintheti azokat.

Játékok75 – Az online játékok birodalma

Játékok75 webdesign
Információ
A Játékok 75 egy online játék portál, több száz (induláskor 500) játékkal. Az oldal a legnépszerűbb játékokkal várja, a játszani vágyó internetezőket. Az oldal grafikai tervezésén és programozásán kívül, a keresőoptimalizálás is feladatom mely jelenleg is folyik.

Lakásfelújítás BP

Lakásfelújítás webdesign
Információ
Lakásfelújítással foglalkozó csapat weboldalának elkészítését kaptam feladatul. Az oldal wordpress alapokon nyugszik.

Játékbetyár

Játékbetyár webdesign
Információ
Minőségi online játékok gyűjteménye, ahol minden korosztály megtalálja az őt érdeklő játékot, természetesen ingyen. Kategóriába gyűjtött és felcímkézett játékok, általam készített, wordpress alapú honlapon.

Bestfleur

Bestfleur webdesign
Információ
Virágküldés kényelmesen, Budapest területén és annak vonzáskörzetében. Ezt nyújtja magas színvonalon Önnek a Bestfleur, amihez én egy honlap elkészítésével járulhattam hozzá.

BP. Service karosszéria javító

Mestervirág webdesign
Információ
A BP. Service fő tevékenységi köre a gépjármű káresetekkel összefüggő javítási munkák. Márkafüggetlen autójavító műhelyként vállalják karambolos autók karosszéria javítását, fényezését. A korábbi, elavult honlapjuk helyett készítettem ezt a wordpress alapú honlapot.

Mestervirág – virágküldés, virágfutár

Mestervirág webdesign
Információ
A Mestervirág professzionális virágküldés, virágfutár szolgáltatással foglalkozik Budapesten és annak vonzáskörzetében. Korábbi honlapjuk erősen elavult volt programozás és megjelenés tekintetében ezért engem kértek fel, honlapjuk átalakítására.

GB Európa Ingatlan

Információ
A Weboriginal felkérésére készítettem el a GB Európa Ingatlan Kft. három nagyberuházását bemutató micrositejának arculatát.

ISBI

Információ
A washingtoni International Security and Biopolicy Institute honlapjának webdesign-ja, egyszerűbb logótervvel kiegészítve.

Kupcsik Tibor bartender

Információ
Kupcsik Tibor bartender weboldalának grafikai terve. Az oldal arculata mellett a logo megtervezését is én végeztem, valamint készült egy plakát is mely a webdesign alapjaiból építkezik.

Petrix weboldala

Információ
Egy feltörekvő új tehetség weboldala, akinek a zenéit már most népes rajongótábor hallgatja. A zenei portálok kritikusai nem csak a zenére, de a weboldalára is kitértek pozitívan nyilatkozva arról.

MyWay

Információ
Eleged van a be nem tartott menetrendekből? Vagy autóval utaznál, és útitársakat keresel? Ehhez nyújt segítséget neked a MyWay.

Esztétika weboldal

Információ
Fodrász és kozmetikai termékeket forgalmazó vállalat weboldala joomla alapokon, webáruházzá alakítható termékkatalógussal. Az oldal kialakításakor nagy hangsúlyt kapott a keresőbarát felépítés aminek következtében számos termékoldal megtalálható a google találati listáján.

Bekker István bútorasztalos

Információ
Bekker István asztalos weboldalát készítettem el, egyedi elképzelések alapján, wordpress alapokra helyezve. Az oldal grafikai tervezésén kívül, keresőoptimalizácót, az oldal szövegének megírását, valamint a domain és tárhellyel kapcsolatos feladatokat is én végeztem.

Beugró Étterem

Információ
A Beugró Étterem teljesen flash alapú weboldala az Asyndet megbízásából, látványos animációkkal, szolid zenével. Az oldal xml alapú dinamikus betéteket is tartalmaz így az étlap, a rendezvények és a galéria a flash módosítása nélkül szerkeszthető.

LG Design Art házimozi

Információ
Érzelmeket kiváltó formatervezés, elegáns megjelenés. Ez az LG Desing Art házimozija, melynek flash alapú bemutató microsite-ját én készítettem el.

Konyhacucc.hu

Információ
A világos színekkel operáló, általam tervezett design, mely egy konyhai termékeket forgalmazó webshopnak a felülete.

samsung.klima.hu

Információ
A Klíma Áruház Kft. Samsung klímáit bemutató microsite-ja, mely a Samsung katalógusának hangulatát tükrözi. Az oldalhoz készítenem kellett egy flash videólejátszót melyet a fejlécbe integráltam.

Pixel Innovation

Információ
A weboldal grafikai tervén kívül, az oldal programozását és keresőoptimalizációját, valamint szöveges tartalmának egy részét is én készítettem.

Babaly Timing

Információ
A professzionális (sport) időmérőket forgalmazó Babaly Timing honlapjának grafikai terve. Az oldalhoz készült még egy rövid flash intro is.

Self Expression webdesign

Információ
Hazai kézzel készített, művészeti termékeket forgalmazó weboldal, melynek piaca nyugateurópa. A webdesign-t több munkával versenyezve lett befutó. A weboldalon kívül meg kellett terveznem a cég logóját, névjegykártyáját és cégpapírját is.

Hokibolt.hu

Információ
A hokibolt.hu webshopjának redesignja.

Gázláng gázkészülék szerviz

Információ
A weboldal grafikai tervén kívül, az oldal programozását és keresőoptimalizációját is tőlem rendelte meg az ügyfél. Valamint készült az oldalhoz egy flash menü is, melynek kialakítása olyan, hogy nem rontja a keresőoptimalizáció hatékonyságát. Ennek köszönhetően számos kulcsszóra előkelő helyen van az oldal a Google találati listájában.

Klíma Áruház

Információ
A Klíma Áruház weboldalát készítettem el, melyhez számtalan flash betétet, bannert csináltam, valamint én végeztem az oldal keresőoptimalizálását is.