Web design

A web design az egyik legfontosabb eleme egy weboldalnak. A jól megtervezett web design célja, hogy a weboldalunkon tartsa a látogatót. A web design segítségével érzéseket közvetíthetünk, és pozitív képet alakíthatunk ki magunkról, vállalatunkról. Ami rendkívül fontos abban az esetben, ha a látogató, akkor találkozik először cégünkkel.

Habár a megjelenés nagyon fontos, de ne szorítkozzunk csak erre! A web design nem csak színek és formák harmóniája, hanem a logikus és praktikus felépítés, a weboldalunk tartalmának kiszolgálója, mondandónk közvetítője. A jó ergonómia csendben és láthatatlanul teszi a dolgát, segíti a látogatót abban, hogy könnyen és gyorsan megtalálja az őt, érdeklő információt. Hiszen csak pár másodpercünk van megragadni a figyelmét és ott tartani. Ha ezt elrontjuk tovább áll.

Éppen ezért én nem csak design-t tervezek weboldalához, hanem egy ergonómiailag megfelelően kialakított felületet. Folyamatosan képzem magam, követve a legújabb design irányzatokat és tanulmányozom a legfrissebb kutatási eredményeket. Mert a web design nem csak művészet, hanem a művészet, a marketing és a pszichológia egyvelege.

Tudta Ön, hogy az inverz szöveget az emberek nagy része sokkal kisebb arányban olvassa el, mint a hagyományosan szedett szöveget? Én tudom, hogy Önnek tökéletes honlapot tervezhessek.

Kevesen tudják, de tény, hogy az interneten megtalálható honlapok 80%-a nem egyedi tervezésű, hanem websablonokból épül fel, illetve azok felhasználásával készült. Az is előfordulhat, hogy az internetről ingyen letöltött websablont, vagy a 10 dollárért vett websablont adja el 100 dollárért az ügyfélnek a “designer”. Az általam készített web design minden esetben garantáltan egyedi tervezésű, az ügyfél számára készült, máshol fel nem lelhető. Tervezéskor figyelembe veszem a legújabb trendeket, valamint ügyelek arra, hogy a honlap jól optimalizálható legyen, a keresők számára kedvezzen felépítésével.

Munkáimat megtalálhatja, nívós nemzetközi web design galériákban és web design inspirációkat felvonultató oldalakon.

Joomla, Wordpress web design

A két legnépszerűbb keretrendszerhez -melyben már számtalan hazai honlap is készült- most mindennél könnyebben készítethet új design-t. Nem csak megtervezem azt – a rendszerek sajátosságait szem előtt tartva -, de megírom a sablont, amit Önnek csak telepítenie kell honlapjához és már használhat is.

Kérje tájékoztató árajánlatomat kötelezettségek nélkül az ajánlatkérő kitöltésével!